Tech Tuesday: On-Demand Parenting Advice

Als alle top-opvoedingsexperts je beste vrienden waren en beschikbaar zijn in die “Call Me Anytime” -g door Skype, dan kunnen je middelste voedingen beginnen te kijken Een beetje zoals kindereninthehouse.com. Bezorgd dat u uw baby te veel vasthoudt? Een top kinderarts zal u geruststellen.

Heb je vragen over of je voldoende moedermelk produceert, de beste leeftijd voor zindelijkheidstrein of het geheim van het maken van mama vrienden? Je bent op de beste plek gekomen. Kinderen in het huis hebben een repository gemaakt van 8.000 opvoedingsvideo’s van één minuut over elk onderwerp dat je zou willen weten van zowel honderden echte ouders als de professionals. Wauw, toch? En ze zijn net begonnen. Video’s zijn georganiseerd per leeftijd van kind en u kunt uw eigen afspeellijst van favorieten maken om nu te bekijken of op te sporen voor later.

Whitney en ik waren helemaal opgewonden en vereerd om deel te nemen aan dit ambitieuze project in hun Santa Monica -studio. Het team van Kids in het huis heeft ons mooi gemaakt met make -up en valse wimpers voordat ze ons vragen stelden over onderwerpen die we wilden bespreken, zoals aanpassen aan het moederschap, het eten van elke freaking nacht en gemakkelijke uitstapjes met een baby op sleeptouw. En daarna hebben we onze vriend Asha ontmoet voor een substantiële lunch en vervolgens op een achtbaan reden voordat we naar huis vliegen. Het was heel veel plezier.

We zijn erg blij met hoe onze eigen (twintig!) Video’s zijn gebleken en van plan ze de komende maanden te delen. In de tussentijd zou ik graag uw brandende opvoedvragen willen weten en of kinderen in het huis een nuttige aanvulling zijn op uw opvoedingsmiddelen.

+++

We hebben geen vergoeding ontvangen voor onze deelname aan dit project. We hebben de hippe nieuwe headshots op onze site en de wimpers (die eraf vielen) kunnen houden.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko