Hoe de gezonde manier

te snakken, het delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

https://apis.google.com/js/plusone.js

Life & Charm Weekly: Health

Hoe de gezonde manier te snacken

Door Elizabeth Hurchalla voor Life & Charm Weekly

Dit is het goede nieuws: Snacking is niet inherent ongezond en je hoeft niet helemaal te stoppen met snacken. In feite, als u snackt op het beste voedsel laag in vet en een paar eenvoudige richtlijnen volgen, helpt het kauwen tussen maaltijden niet alleen u op uw dieet te blijven, maar het kan u helpen om te handhaven of zelfs af te vallen. Het probleem is natuurlijk dat voor talloze mensen, een snack, nou ja, “snack foods” – chips, koekjes, cakes, snoep en andere verwerkte, hoogcalorie, hoog in vet goodies. Snacks wordt ook een gewichtig probleem als je de hele dag vrij zult eten, zegt Debi Silber, een geregistreerde diëtist met een masterdiploma in voeding, auteur van het Lifestyle Fitness-programma: een zesdelig plan, zodat elke moeder haar kan uitzien, haar kan uitzien Best.Controleer deze trucs om te stoppen met snacken op alle verkeerde dingen en beginnen met het maken van slimmere, gezondere keuzes.1. Ga zitten met een bord. Het is gebruikelijk om te grazen als je maaltijden bereidt of zelfs door de keuken loopt. Vanaf nu garanderen u uzelf dat u elke hap op een bord hebt gesteld en ga zitten voordat u het eet. Door deze gemakkelijke toewijding te maken, “word je er veel meer bewust van snacken en uiteindelijk minder eten”, zegt Silber.

2. Maak snacking onefory.Wanneer een verlangen naar stakingen, trakt je tijdelijk je smaakpapillen door je tanden te poetsen en te flossen. Niets smaakt goed als je mond fris en mild is. Evenzo kan geurige body lotion u van het idee van eten voorlopig uitschakelen.

Gerelateerd de gezondheidsvoordelen van komkommers

3. Sla nooit maaltijden over.According naar een enquête door de Associatie Internationale Deli-Dairy-Bakery, veel meer Amerikanen hebben een snack dan ontbijt of lunch. Maar het overslaan van maaltijden is een vergissing: het maakt je razen, vooral voor high-fat, high-suiker snacks. “Laat je nooit te hongerig worden, ‘waarschuwt SILBER. “Het leidt tot elke keer te veel eten.”

4. Kies substantiële en lage dikke snacks.Having Een snack kan je tegenhouden om te hongerig en overdurend te worden bij de maaltijden. Maar het werkt alleen als je snack voldoet genoeg is dat je in een uur niet naar een andere gaat, zegt Silber. Het geheim: Voedsel koppelen met vezelrijke koolhydraten met high-eiwit picks. Het duo houdt de bloedsuikerspiegel stabiel en je voelt je vol. Probeer een peer met vet-dikke kaas, een appel met pindakaas, yoghurt met vetarme granola of heel-tarwe pitabrood met hummus. Wat je ook eet, doelstelling om ongeveer 100 tot 250 calorieën te krijgen.

5. Aankoop gezonde, draagbare voedingsmiddelen. Precessing, fattening snacks zijn vaak handig verpakt, waardoor ze een makkelijke go-to-of honger krijgen. Maar als je je koelkast (of portemonnee) stelt met eveneens handig goed-voor-je snacks, je hebt veel meer kans om gezond te maken. Denk aan het grijpen en fruit, groenten en ander tarief terwijl je winkelt. In plaats van het kopen van ananas die moet worden gepeld, kan worden gepeld en gesneden, bijvoorbeeld op voorraad op bananen. Of, in plaats van wortels, moet je schoonmaken, pellen, knippen en tas, een beetje extra betalen voor babywortels. Andere opties: amandelen, druiven, appels, high-fiber granola bars en individueel verpakte magere snarige kaas.6. Krijg veel meer slaap. Snoepjes en verfijnde koolhydraten geven je een snelle toename van de energie, die impliceert naar deze soorten voedsel kan de manier van je lichaam zijn om te zeggen dat het veel meer energie nodig heeft. Probeer de zak een beetje eerder te raken of een manier te vinden om de wekker terug te duwen in plaats van een kortetermijnfix te achtervolgen. Door veel meer Z’s te krijgen, helpt u Quell Cravings en voelt u beter, zegt Silber.7. Vraag jezelf wat je echt nodig hebt.Wanneer een snackaanval valt, communiceert je innerlijke stem een ​​behoefte, maar het is misschien niet de behoefte om te eten, zegt Silber. In sommige gevallen heb je gewoon een pauze nodig. Als je kunt, stop dan met werken en facebook te bekijken of een wandeling te maken. Als je nodig hebt om te ontstressen, neem dan een douche of bel een vriend. Misschien vindt u dat wat u echt verlangt, troost is, geen gericht voedsel.

http://www.lifeandbeautyweekly.com/partner/content/healthymamamagazineftp/programsend/programunit.js?page=partner/unbranded/healthymamamagazineftp/Archive/2013-02-11/feature/heal-snack-smart/index.html&title= Hoe + naar + snack + de + gezonde + Way & Type = Feature & Language = EN-USELIZABETH HURCHALLA is een freelance schrijver die heeft bijgedragen aan kosmopolitische, instelling en talrijke andere publicaties.Ze heeft eerder bijgedragen aan het leven en charme wekelijks.

Gerelateerde cellulose: de geheime levensvorm die bekend staat als plantvezel

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=S125x16&ilng=en&section=

Als je dit korte artikel leuk vond, zou je in deze verhalen kunnen genieten.

Bezig met laden…

Var Marketgiddate = Nieuwe datum (); Document.Write (“);

Link naar dit bericht: Hoe de gezonde manier te snakken

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko