De krachtige lens van hoop

delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

Afgelopen zondag waren al mijn sociale media feeds vol met 9/11 herdenken. Ze waren mooie, krachtige woorden van hoop en liefde. Hoop op de toekomst, liefde voor die verloren en hun families. De dag, terwijl hij begrijpelijk was, werd doordrongen van die hoop en liefde. Het maakte een uitdagende dag eenvoudiger om te dragen.

Ik heb daar de hele week aan gedacht. Wat zou een donkere dag moeten zijn, was ik vol hoop. Ik werd niet zo zwaar gewogen met verlies en zorgen dat het ondraaglijk was. Wat als, ik kan het niet anders dan denken, wat als veel meer van mijn dagen licht met de hoop zijn gemaakt? Of geloof? Of liefde? Ik begon er veel meer en meer over na te denken. Op de dagen dat het nieuws pijn en verdriet brengt, wat als ik naar het leven zou kijken door een lens van geloof? Wat als ik de tragedie zou erkennen, maar toen, in plaats van de vreselijke toestand van de wereld, licht en liefde naar degenen die er doorheen worden getroffen? Wat als, in plaats van verzandd door wanhoop dat “er geen vrede op aarde is,” maar hoop dat “het verkeerde, de beste heerst,” Hoe zou mijn leven anders zijn?

Dus ik heb geprobeerd mijn leven door een nieuwe lens te bekijken. Geen tragedies hebben de afgelopen dagen mijn weg overgestoken, maar er zijn slapeloze nachten met zieke baby’s, kwamen over een neergeslagen kind en een beetje te veel maand aan het einde van ons geld. En met elk van deze gebeurtenissen heb ik geprobeerd dingen door de lens van het geloof te zien. Geloof dat het allemaal zou trainen, geloof dat er macht groter is dan ik die ons pad begeleidt. Geloof dat we in staat zouden zijn om af te werken met wat we hebben. Er zijn onderweg wat knikken, en zeker verleidelijk verloren, maar er is ook een verandering in de houding van ons huis. Geduld is iets verder uitgerekt, woorden zijn een beetje vriendelijker geweest en struiken zijn niet zo verwoestend.

Ik weet zeker dat je het gezegde hebt gehoord dat als je bang bent voor spinnen, je veel meer kans hebt om ze te vinden. Ik zou willen positioneren dat als je op zoek bent naar ramp en wanhoop, dan is de kans groot dat je veel vaker zult vinden. Als u echter op zoek bent naar goedheid en hoop, zou het eveneens eenvoudiger maken om te herkennen. Dus in plaats van het nieuws op zoek naar overlijden en vernietiging te lezen, “Kijk voor de helpers. Je zult altijd mensen vinden die helpen. ” Dit is ook niet alleen van toepassing op wereldevenementen, het is ook van toepassing op mensen. Als u op zoek bent naar het beste in iemand, ziet u het gemakkelijk. Als u op zoek bent naar redenen om iemand te haten, zullen die ook gemakkelijk worden ontdekt. Anne Frank schreef:

Ondanks alles geloof ik nog steeds dat mensen echt goed zijn in het hart. Ik kan gewoon niet mijn hoop op een stichting bouwen die bestaat uit verwarring, ellende en dood. Ik zie dat de wereld geleidelijk wordt omgezet in een wildernis, ik hoor het ooit naderen donder, dat ons ook zal vernietigen, ik kan het lijden van miljoenen voelen en toch, als ik de hemelen opkijk, denk ik dat het allemaal goed komt , dat deze wreedheid ook zal eindigen, en dat vrede en kalmte weer zullen terugkeren. ”

Alles wat ze moest vasthouden was hoop. En hoewel haar verhaal niet gelukkig eindigde, heeft haar hoop letterlijk miljoenen mensen geïnspireerd. Deze week wanneer dingen niet trainen, of wanneer het volgende gruwelijke nieuwsrapport doorkomt, probeer dan een kijkje te nemen door een lens van hoop. Een paar krachtige woorden van hoop en liefde zijn misschien het verschil dat jij of iemand die je houdt van wanhopig nodig.

Link naar dit bericht: de krachtige lens van hoop
Gerelateerd Hooggerechtshof kan en moeten REE V WADE VERDIENEN

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko