Omgaan met kieskeurige eters … Kinderen en volwassenen

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Het hebben van kieskeurige eters in uw gezin kunnen een druk op maaltijdvoorbereiding leggen en proberen gezondere eetgewoonten aan te nemen. Mijn dochter is extreem kieskeurig, maar gelukkig voor mij is ze kieskeurig om de ideale redenen (meestal) en geeft ze de voorkeur aan gezondere voedingsmiddelen, maar voor velen kan “gezond” voedsel vaak een slechte staat van dienst krijgen om minder smaak te hebben wat niet waar is. Alleen omdat iets goeds voor je is, maakt het niet onze vijand. Hier zijn een paar ideeën die je kunnen helpen om de strijd kwijt te raken met de kieskeurige eters in je familie. De 3 m’s:

Mix It Up – een deel van het zijn van een kieskeurige eter en het afwijzen van eten is het hebben van een bepaalde set maaltijden die je echt leuk vindt. Een goede, gemakkelijke methode om kieskeurige eters te vergemakkelijken om te vertakken, is het vinden van iets een maaltijd dat ze echt leuk vinden en iets nieuws mengen. Een nieuwe gezonde keuze voor een kant gecombineerd met een favoriete maaltijd geeft de eter minder angst en angst om een ​​nieuw voedsel te proberen en hun smaakpapillen zullen niet volledig worden weggegooid.

Maak het leuk – vaak zijn kieskeurige eters bang voor een voedsel zonder het zelfs te proeven vanwege zijn uiterlijk, textuur, kleur of geur. Door te integreren van kopen voor het eten en de maaltijd een leuke ervaring maken, kunnen enkele van die angsten worden gewist. Mijn dochter houdt van het kopen van reizen en we gebruiken de kooplijst ook als lees- en spellingsmethode. Zonder praktijk zijn met een voedsel waarover de kieskeurige eter aarzeling heeft, kan een beangstigende eetervaring veranderen in een leuke herinnering waarop ze kunnen voortbouwen en een gezond eetplan produceren.

Gerelateerd hoe u voor een zonnebrand kunt zorgen

Motivatie – Als al het andere faalt, kan de motivatie veel goeds doen. Het gebruik van motiverende hulpmiddelen zoals positieve voordelen kan iemand helpen om iets nieuws te proberen. Deze techniek kan vooral nuttig zijn bij kinderen, maar aarzel niet om het te gebruiken met volwassenen, waaronder jezelf. Vind een speciale maaltijd, een gezond dessert of gewenste ervaring zoals een dagtocht ergens als een methode om aan te moedigen een nieuwe voedselkeuze te omarmen.

Gebruik deze 3 methoden als tools om het menu van een kieskeurige eter te verbreden.

Link naar dit bericht: omgaan met kieskeurige eters … kinderen en volwassenen

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko