Maak een kleine watertafel

Hoe maak je een kleine watertafel voor baby’s

Op zoek naar een manier voor een baby om te genieten van wat waterspelen in de zomer? Eenvoudig! Geïnspireerd door ouderhacker Misty, maken we graag van het broekstoelbak van de baby in een kleine watertafel voor warm weer die op warme dagen spatten (werkt binnen of op het terras – let op je mooiere vloeren!). Whitney’s nicht modelleert deze manoeuvre voor ons.

Zoals ontdekt op Parenthacks, zijn we dol op deze suggestie om de kinderstoelvak van de baby te vullen met water om af te koelen op warme dagen. Mama Misty suggereerde deze activiteit voor hete, huisgebonden baby’s overal. Ik waardeer het vooral het proberen van de hoge voorzitter-als-water-tafel als ik gevangen word door een ander dutje kind.

Misty Rapporten: De kinderstoel van Baby Madeline heeft een zeer diepe lip, genoeg om ongeveer een halve centimeter water vast te houden. Misty vulde dat met kraanwater, ontdaan haar en liet haar spatten zoals ze wil. Het is grappig om haar reactie te zien wanneer ze zichzelf spat, en haar schijnbare genot van de nieuwe ervaring.

Misty’s originele kleine watertafel

[Deze leuke truc ontdekt op haakjes; Foto’s door Emily Moss en Misty Poush; gebruikt met toestemming]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko