Leuke en gezonde rug naar schoolsnacks die je kunt maken met je kinderen

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Het is nogmaals de tijd van het jaar waar elke ouder naar uitkijkt; terug naar school. Eindelijk krijgt mama vijf dagen per week een lange pauze terwijl haar kleintjes het huis verlaten om hun hersenen te laten vullen met kennis. De lange dagen op school kunnen vermoeiend worden voor onze kinderen en tegen de tijd dat ze rond 15.00 uur thuiskomen, moeten hun kleine lichamen opladen. Een gezonde naschoolse snack is verfrissend en kan kinderen helpen de energie te krijgen die ze nodig hebben om huiswerk, klusjes en extra curriculaire activiteiten aan te pakken. Hieronder staan ​​een paar leuke recepten die u met uw kinderen kunt proberen.

Mieren op een logboek

Ingrediënten: verse knelelige kaders (als uw kind allergisch is voor pinda’s, kunt u amandelboter of zonnebloemzaadboter vervangen) Raisins

Spoel selderij (stammen) en laat mama of papa ze in 2-3 inch stukje stukje stukjes de pindakaas op de selderij (stammen) plaatsen, plaats zoveel rozijnen (mieren) als je wilt op de pindakaas. Geniet!

Korrel

Ingredients:1 cup each of the followingCheeriospretzelsunsalted sunflower seedssesame sticksbanana chipsslivered almondsunsweetened organic granolaunsalted peanutsunsalted pecan piecesWheat, Corn or Rice Chexraisinsdried apricots piecesdried apple sliceschopped datespine nutscoconutcarob chipsdried pineappledried blueberries or cranberries

Kies de ingrediënten die je leuk vindt. Doe elk ingrediënt in een aparte kom. Meet ongeveer 2 eetlepel van elk ingrediënt in plastic opbergzakken met ritssluiting. U kunt uw kinderen de ingrediënten laten uitkiezen die ze graag hun eigen speciale GORP aanpassen. Vul de zakken ongeveer half vol, rits ze vervolgens en leg de extra in de vriezer om ze vers te houden.

Domme salades

Ingrediënten: Slaevessugar-gratis perzik of perenhelften

Gerelateerd naschoolse dashboard dineren: gezondere maaltijden en snacks voor drukke gezinnen

Leg een stuk sla op een klein bord. Leg een ingeblikte perzikhelft of peerhelft op de sla. Zet de rozijnen op voor de ogen. Voeg de kersenstelen toe voor de antennes. Snijd een kers in tweeën en gebruik een plak voor de mond. Gebruik een groenteschil om de wortel te schillen. Gebruik de schil om een ​​dunne plak van de wortel te snijden om benen of staart te maken. De kokosnoot kan worden gebruikt om oren of staarten op konijnen, het centrum voor bloemen of als onderdeel van andere dieren te maken.

Je kinderen kunnen worden aangemoedigd om creatief te zijn en andere dingen te maken, zoals een bug, muis, bloem of een ander dier dat ze leuk vinden.

Leuke fruit smoothies

Ingrediënten: 1 kleine rijpe banaanbekers bevroren ongezoete hele aardbeien

1 8-ounce doos van organische aardbei of vanille vetrijke yoghurt (voor extra eiwitgebruik Griekse yoghurt) 3/4 kopje melk*Optionele ingrediënten 1 T. van lijnzaden, gemalen pompoenpitten en of soja-eiwitpoeder

Schil banaan en snijd in brokken. blend together banana chunks, frozen strawberries, yogurt and milk until smooth. create your own flavors using different frozen fruits. You can substitute the banana for peaches or use blueberries instead of strawberries. let your children choose their favorite fruits for their smoothie.

These recipes will help your kids have a healthy energy filled start to the school year.

About This Author

Cascia Talbert is een drukke blogger, uitgever, freelance schrijver, online handelaar en moeder van vijf kinderen, die in de Pacific Northwest woont. Met een B.A. in history and law and a passion for writing and staying healthy, she started The healthy moms magazine in 2007. The healthy moms magazine is currently ranked the top health blog for moms and features several health expert writers and mom bloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed worden opgeleid over gezondheidsproblemen en hoe ze gezond kunnen blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de obesitasstatistieken van kinderen in de VS kunnen omkeren

Related  coping with anxiety and other Back-to-School health Issues

Ms. Talbert is a featured health blogger aT Wellsphere.com en haar artikelen zijn ook te vinden op ezinearticles.com. Ze runt ook het Social Moms Social Network op Ning, is de Chief Marketing Officer voor Talbert Nutrition LLC en is lid van de Social Media Advisory Board voor America’s Wellness Challenge. Volg haar op Google+.

Link naar dit bericht: Leuke en gezonde rug naar schoolsnacks die je met je kinderen kunt maken

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko