Vechten van honger in Amerika

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Het bestrijden van honger in Amerika is al vele jaren een voortdurende strijd geweest. Volgens Wikipedia woonden in 2011 16,7 miljoen kinderen in de Verenigde Staten levende huishoudens. Dit houdt in dat hun ouders het moeilijk hadden om voldoende voedsel te kopen om hun gezin te voeden. Wanneer kinderen niet voldoende voeding krijgen, kan dit leiden tot veel ernstiger fysieke en geestelijke gezondheids- en welzijnsproblemen.

Voedselpantries evenals andere liefdadigheidsorganisaties in de VS werken moeilijk om hongerige kinderen en huishoudens te helpen bij het vereisen -Chariteit-ned-to-file-state-registraties/). Er is nog veel, veel veel meer dat kan worden gedaan om honger te helpen. Mijn kinderen en ik heb me aangemeld bij onze regionale voedselpantry. We doneren ook aan de voedselpantry wanneer onze kerk een voedselaandrijving heeft. Zowel vrijwilligerswerk als bijdragen zijn fantastische methoden die individuen en huishoudens kunnen helpen de hongerigen in hun regionale gemeenschap te voeden. We kunnen ook zaken ondersteunen die regionale voedselpantries helpen en moeilijk werken aan het bestrijden van honger.

Eat Feed Love is een op de pantry op internet die zich richt op ambachtelijke en gastronomische producten. Voor elk aangeboden product voeden ze iemand in nood. Het bestrijden van honger is hun topprioriteit.

Hoe hun smaakclub werkt

Wanneer u indiceert voor een Taste Club -doos, krijgt u elke maand een smakelijke doos met goodies die voor de deur worden geboden. Elke doos zit vol met met de hand geselecteerde ambachtelijke producten van over de hele wereld, samengesteld door het Eat Feed Love Kitchen Team.

Elke maand kiezen ze hun favoriete smaken om je te laten zien. Uw verzending omvat een reeks spreads, kruiden, jam, honing, siropen, kooksauzen, oliën, azijn, zouten, kruiden, kruiden, chocolade en gemengde drinkmixers. In maart kreeg ik de naleving van in mijn smaakclubbox: mtrose drinkt bloederige mary mix, laguna zoutbedrijf gemoute azijn met handgemaakte zeezout, wilder dressings mierikswortel mosterd, bob’s rode molen caraway -zaden, rechtvaardige misdadige schokkerig gehokte schokky, smaak, smaak Station Arrowroot en diverse Ierse recepten.

Gerelateerde voordelen voor gezondheid en welzijn van fenegriek

Honger vechten met eten voeding liefde

Niet alleen is elke doos vol smakelijke goodies, het is ook een fantastische methode om terug te bieden! Eet elke maand feed als teams met een andere organisatie of een goed doel waarvan ze denken dat het essentieel werk doet. Vervolgens delen ze de opbrengst die die organisatie of een goed doel behouden. We vereisen allemaal een beetje extra zoals soms, en dit is een fantastische methode om te helpen.

Sommige van de uitstekende organisaties eten feed zoals samengewerkt met World Vision, Feed the Children, Canadian Food Grains Bank, Mercy Ships International, evenals mosterdzaadbereik. Ze hebben ervoor gekozen om te werken met goede doelen die rechtstreeks hulp krijgen naar waar het nodig is, met heel weinig overhead. Canadese voedselkorrels bankbijdragen worden geëvenaard door de Canadese overheid om de donaties nog veel effectiever te maken. Door samen te werken met fantastische organisaties helpen ze om hun inspanningen hier bij huis en over de hele wereld voort te zetten. Als klant van Eat Feed zoals jij zal ook samenwerken met die organisaties die honger bestrijden! We hebben allemaal een positief effect samen.

Voor nog veel meer informatie over Eat Feed Love, koop een Taste Club -doos en ontdek veel meer over hoe ze precies helpen bij de strijd tegen hongerbezoek: Eatfeedlove.com.

*Openbaarmaking: ik heb een smaakclubbox van Eat Feed zoals in ruil voor deze review. Alle meningen zijn nauwkeurig en 100% van mij.

Link naar dit bericht: honger in Amerika bestrijden

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

DelenTweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko