De maand in review: hardlopen, fondsenwerving en mominatrixing

Ik heb het gevoel dat het vrijdag is, maar de kalender vertelt me ​​dat dit niet is. Wij rookie -moeders hebben een grote maand gehad. En ik heb het over april (laten we doen alsof ik dit bericht op 1 mei heb geschreven.) We hadden drie real-life evenementen met onze bloggy-vrienden.

1) Heather en haar teamgenoten voor de estafette liepen 200 mijl in twee dagen. Ze noemden zichzelf “Eat- Blog-run” en gingen de grond in sprankelende rokken in Calistoga, CA en eindigden twee dagen later in Santa Cruz.

Hier is het rooster van Lovelies die hebben deelgenomen:

Brenna van Barefoot Brenna

Christine van Boston Mamas

Meg van Fox en Bunny en Woodpecker Stew

Sherry + Samantha van Garzagirls

Kelly van Just Spoted

Kari van Karianna Spectrum

Emmie van het leven achter de curve

Marie van Make and Takes

Linsey van mij ook jij

Carrie van deze mama maakt dingen

Jane, chauffeur extraordinare, van deze week voor het diner

2) Ik “hielp een moeder”. Op een feestje samengesteld door een moeder te helpen en gesponsord door Huggies (bedankt!) We hebben genoeg geld ingezameld om meer dan 17.000 luiers te kopen voor vrouwen die hulp nodig hebben met hun dagelijkse kosten. Ik ontmoette Kelly Tirman, een heel lieve rookie -moeder en blogger die betere foto’s maakt dan ik. Ze heeft een paar van haar prachtige dochter op het feest.

Beste feest gunst: Amber Wolf of Wizbang Photography in SF nam deze foto van mij en mijn rookie -kind.

3) Eindelijk, gisteravond, woonden Heather en ik * Mommy Boot Camp * bij in de vorm van een seminar onderwezen door Kristen Chase, auteur van Mominatrix. Ik heb geleerd dat ik nieuwe lingerie moest kopen. (Hoe ben ik dit in slechts één jaar vergeten?)

Vóór het evenement was Kristen helemaal geweldig voor mijn kinderen en hing een paar uur rond in mijn achtertuin.

Als je iets hebt gemist, is dit wat we deze maand hebben gepost.

Breng een week door in Kopenhagen

Wat ik Heather heb gemaakt voor haar verjaardag

Gemakkelijke handelaar Joe’s recept – Linzenstoofpot

Reader Did-do: Maandelijkse stoelfoto’s

Stop met het slepen van autostoelen op vliegtuigen

iPad -app voor kinderen: super waarom

Beste rookie moeders, wat zijn je schoonheidsgeheimen?

Activiteit #207: Speel in een ander soort kinderdagverblijf

Goed spul dat ik voor je heb gevonden: editie april

Leg je Stander-Upper neer voor een dutje

Kijk wat ik heb gemaakt: een stropdas t -shirt voor Julian

Cookbook Review: Tot nu toe ben ik dol op de nieuwe Scramble!

Activiteit #11: Foto elke dag momenten

Giveaway (nu over): BPA-vrije, magnetronveilige voedselopslagcontainers van Kinderville

Vul je kinderwagen op als een doorgewinterde professional – geen groentje

Baby’s film (en je kunt nog steeds een camera winnen!)

Help een moeder. Alsjeblieft.

Activiteit #188: koken en bevriezen

Nieuwe sponsor: Little Uni

Activiteit #84: glimlach

Eten. Blog. Loop. Is dit weekend.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko