Wat betreft gebeden en ondersteuning

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Ik neem contact op met de hulp van mijn vrienden, ik tevreden met de blogosfeer. Als je al een tijdje aan mijn blog voldoet, begrijp je misschien al dat mijn huishouden extreem moeilijk is getroffen door het woningdilemma en de economie. Als je niet aan mijn persoonlijke verhaal hebt voldaan, zal ik het kort met je delen.

Kort nadat ik in 2007 begon met gezonde moeders, moest mijn man zijn baan verlaten. Een paar maanden later verloren we ons huis in Wisconsin van afscherming. Ik verliet mijn vrienden, familie, evenals mijn hele wereld in Wisconsin om naar Sacramento California te verhuizen waar het huishouden van mijn man woont. We zijn verhuisd naar een klein huis met drie slaapkamers in een door de honing getroffen, hoge criminele overtreding. Ons huis is vrij, omdat het van de grootmoeder van mijn man is.

Mijn man was ongeveer een jaar zonder werk. Ten slotte nam hij een paar maanden geleden een nieuwe taak bij het maaltijdnetwerk. Hij probeert al vele jaren om die taak te krijgen en voor toen we geloofden dat er hoop voor ons was. Vandaag onthulde het maaltijdnetwerk dat ze volgende maand kantoren in het hele land sluiten. Ze laten slechts vier kantoren open in de VS. Chris ‘laatste dag is 13 november. Ja, vrijdag de 13e.

De taakmarkt hier in Californië is niet mooi. Hij gaat echter zijn best proberen om werk te ontdekken. In de tussentijd vereiste ik mijn kont te breken met gezonde moeders en een fatsoenlijk te leven voor mijn gezin, maar ik vereiste uw hulp.

Als u gelooft dat gezondheid en welzijn, evenals welzijn, belangrijk is, evenals wij onze kinderen over dieet, lichaamsbeweging, voeding en gezond leven, dan helpen u mij dan. Als u gelooft dat we vereisen om voor onszelf te zorgen, fysiek, psychologisch en spiritueel, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze kinderen, help mij dan. Dit is de filosofie van gezonde moeders en de reden waarom ik deze website ben begonnen. Ik vereiste uw hulp om onze boodschap te verspreiden. Ik heb enorme dromen voor deze website, maar ik vereiste je hulp.

Gerelateerde nachtpootkrampen – triggers en behandelingsopties

Deel onze link met uw vrienden. Blog over onze site. Help me om meer dan 1000 abonnees te bereiken. Help me om meer dan 1000 unieke bezoekers per dag te krijgen. Dat is alles wat ik nodig heb, samen met de gebeden voor mijn familie.

Mijn blog wordt de enige bron van inkomsten voor mijn huishouden en ik ben doodsbang.

Vul je e-mailadres in:

Geleverd door feedburner

Word lid van de gezonde moedersgemeenschap

Link naar dit bericht: in vereiste van gebeden en steun

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko