Pasen-activiteiten voor peuters [+ Pasen basket cadeau-ideeën]

van Unique Pasen basket cadeau-ideeën tot plezier Pasen-activiteiten voor peuters We hebben alles wat je nodig hebt voor de beste lente viering! Het beste nieuws van alles, de mandideeën omvatten minimale suiker en speelgoed dat uw kleintje een geweldig gebruik zal krijgen. Wat betreft de activiteiten, hebben we een aantal creatieve wendingen op de klassiekers zoals ei-decoratie samen met een aantal geheel nieuwe ideeën. Hier is hoe een Pasen uit te plannen dat je kleintjes nooit zullen vergeten!

Pasen-activiteiten voor peuters [+ Pasen-mandcadeau-ideeën]

Met vijf munchkins in het huis variërend van 4 jaar tot 15 jaar oud, je kunt er zeker van zijn dat ik een paar peuter Pasen-vieringen onder mijn riem heb. Het spannende nieuws is dat er zoveel verschillende manieren zijn om Pasen op te nemen en velen van hen betrekken geen suiker !! Als u een peuter heeft, bent u het waarschijnlijk eens dat de minder SUGARY, hoe beter. Geef in plaats daarvan je pots iets leuks om ze te doen of gift een speeltje dat hen jarenlang vreugde zal brengen.

Niet-snoep Pasen basket-giftideeën

Waarom we een groot paasgeschenk doen

De afgelopen jaren in plaats van een stel kleine traktaties hebben we gekozen voor een groter Pasen-geschenk. Wat ik heb gevonden, is onze kinderen minder overweldigd en overdreven en ze genieten van hun dag meer. Mijn oudere vier zijn 10-15 jaar oud, dus ze krijgen meestal een leuke nieuwe videogame, een outfit of sportspullen.

Olivia, onze jongste, is een peuter en dus proberen we meestal een speeltje voor haar te vinden. En we richten ons ons echt op het vinden van iets dat ze het hele jaar door kan gebruiken.

2 perfecte geschenken voor peuters voor Pasen
Fisher-prijs is een van die merken die we in de loop van de jaren voortdurend hebben gekocht. We vinden hun speelgoed om aantrekkelijk te zijn, leuk en ze zijn echt duren! Een van Ella’s favoriete speelgoed opgroeien was haar thee set dus toen ik een nieuwere versie van de schattige lach tegenkwam n Leer zoete manieren theeset, ik wist dat ik het moest krijgen voor Miss Livvy.

Ik denk dat deze schattige set het perfecte geschenk zou zijn voor de kleine in je leven deze Pasen. Liv houdt ervan dat het haar verbeelding wekt. Ze heeft imprompu-thee (en koffie) feesten met ons en haar favoriete gevulde dieren.

Iets unieks over Fisher Prijsspeelgoed is hun vermogen om in de loop van de tijd met het kind te groeien. De lach n Leer Sweet Manners Thee Set heeft drie ingebouwde slimme fasen waarmee je kind toegang hebt tot verschillende niveaus van liedjes, geluiden en uitdrukkingen terwijl ze groeien.

LIV was een late communicator, ze sprak eigenlijk geen woord tot ze bijna 3 1/2 jaar oud was. Dus, persoonlijk, ik ben dol op dat dit schattige theeset haar aanmoedigt om gesprekken te hebben en om beurten ook te praten.

Ik heb deze tactiek in mijn Pasen-gifting voor mijn neef dit jaar meegenomen. Hij is 14 maanden oud en ik heb hem een ​​fisher-prijs rock een stapel. Dit is een van mijn favoriete geschenken om te geven omdat ik me herinner dat ik deze had toen ik een baby was.

Wist je dat de eerste rock een stapel werd geïntroduceerd in de jaren zestig? behoorlijk cool, toch?

10 meer niet-snoep Pasen-mand cadeau-ideeën

Kunstbenodigdheden (kleurpotloden, kleurboeken, verf Dotter)
Zwembadspeelgoed (Duikstokken, Strandballen, Waterballen, Goggles)
Bubbels
Pasen-boeken
Sportuitrusting (Velcro Catch game, waterflessen, kegels)
Badspeelgoed (kleurveranderende badwatertabletten, bubble bad, badspeelgoed en deze schattige pluche met een kap)
Play-Doh (het werkelijke deeg en accessoires)
Haaraccessoires (haarborstel, bogen, hoofdbanden)
Vliegers
Lego-sets of kleine speelgoedcijfers
Buiten spelen speelgoed (stoepkrijt, yo-yos)

Koop hier onze Pasen-mand favorieten hier!

< $ 4,00 $ 7,66 $ 15,00 $ 9,99 $ 20,00 $ 5,99 $ 21,99 $ 12,99 $ 9,99 $ 3,39 $ 18.96 $ 9,99 $ 12.58 $ 9.11 $ 29,00 $ 11,95 >

Bovenkant5 unieke Pasen-activiteiten voor peuters

Coole zweep geverfde eieren

Verspreid eenvoudig de verbazingwekkende zweep (of scheercrème) op een bakplaat, laat voedsel vallen in kleurplaten met verschillende kleuren in verschillende secties. Neem vervolgens een rietje en mix om een ​​tie-geverfde look te creëren. Rol een ei in de verbazingwekkende zweep aan de ene kant en draai vervolgens aan de andere kant en compleet. Laat gedurende 10-12 minuten drogen en spoel dan.

Pasen Tower Stem-uitdaging

Als u op zoek bent naar een educatieve maar eenvoudige Pasen-activiteit, is dit idee perfect! Er is zoveel meer dat je kunt doen met plastic paaseieren dan vullen ze met snoep voor eierenjachten. Een uitstekende optie is om de plastic eierbovenkanten van de bodems te scheiden. Geef ze dan aan je kind en laat ze torens met de ei-stukken bouwen.

De kinderen zullen verschillende torens bouwen en zich snel beseffen dat door alle toppen of alle bodems te stapelen die ze in staat zijn om de beste torens te creëren. Het is een leuke en educatieve pasen-activiteit die peuters van zullen houden.

Lente tuin sensorische activiteit

Sensorische bakken zijn altijd al een favoriet geweest in ons huis. Ze bieden kansen voor peuters om aanraking, zicht, geluid en geur te verkennen. Plus, veel kinderen houden ervan om hun handen daar binnen te halen en ook alle verschillende texturen te voelen.

Voor deze activiteit hebt u een rubberen bak of kartonnen doos nodig om alles te houden, bruine rijst om op te treden als de compost / bodem (of versnipperd bruin papier of bruin gekleurde pasta), sommige schoppen, plastic tuinieren, echte wortels enz. zal een explosie hebben en je krijgt wat tijd om te ontspannen. Het is een overwinning / win!

Jelly Bean-experiment

Ik gebruik graag een deel van het snoep in ons huis rond Pasen-tijd op andere manieren dan eten. Dat betekent meestal met behulp van snoepstukken in ons kunstwerk, maar een ander leuk idee is om ze te gebruiken voor je eigen eenvoudige wetenschappelijke experimenten. Voor dit experiment laat u eenvoudig uw kind de jelly-bonen verdelen door kleur. Dan leg je 3 jelly bonen van elke kleur in een kleine kom en vul je met verschillende vloeistoffen. We kozen voor warm water, azijn, club-soda en water met zout.

Laat de bonen een volledige dag zitten en controleer ze periodiek om te zien of er veranderingen zijn. De kinderen houden ervan om gissingen te nemen waarop de vloeistof de grootste impact zal maken.

Egg-stempelen met aardappelen

Dit is misschien mijn favoriete Pasen-vaartuig voor peuters. Het is een eenvoudig vaartuig en je hebt waarschijnlijk al alles wat je nodig hebt om het thuis te doen. Ouders snijden eenvoudig het onderste gedeelte van een paar aardappelen uit. Plak vervolgens de randen in de aardappel. Rechte lijnen, Skynigly-lijnen gebruiken je verbeelding.

Zodra de aardappelen worden gesneden, plaatst u ze eenvoudig op een overdekte tafel met wat vingerverf en laat uw kind wegkomen. Ze blijken behoorlijk schattig!

Wij willen weten! Wat zijn je favoriete Pasen-activiteiten voor peuters?

Je kunt ook genieten:

Begin met het trainen van je peuter voor Pasen

25 leuke indooractiviteiten voor kinderen om je mouw te hebben!

Pin voor later –

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko