Gebruik een objectgeoriënteerde Diaper Bag-strategie

Een paal van het ontwerpen van moeders kruiste mijn pad net toen ik me realiseerde dat ik een ritsje in mijn tas nodig had om alle losse stukken te bevatten die ik bewaar voor Emergency Kid Entertainment. Plastic spinnen, verpakte snackbars en kleine auto’s voorkomen voor altijd dat ik mijn sleutels snel kan vinden als ik mijn hand in mijn tas graaf.

Guinsell identificeert de inhoud van haar twee draagtassen met gedetailleerde notaties. Ik zou deze twee de tas “With Kids op sleeptouw” en de “zonder kinderen” tas noemen.

Sommige items, zoals portemonnee, toetsen, zonnebrillen en telefoon gaan naar beide tassen. Dingen zoals doekjes en bordboeken blijven op de tas “With Kids op sleeptouw”. Je krijgt het idee.

Lees de details van haar systeem om volledig te waarderen hoe slim het is.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko