Maak je voorbereid op een extreem rookie zomer

Is dit je allereerste jaar van moederschap? Geen ervaring? Een echte rookie? Waar kies je je baby? Naar Mazatlan of naar het winkelcentrum? Hoe dan ook, we denken aan je avontuur – evenals zo zijn andere moeders die proberen erachter te komen hoe ze hun dagen precies moeten vullen.

Deze keer? bij Band Camp? In een filmtheater? De luier van mijn 7 weken oud lekte net zoveel als zijn nek als ik moest hem naakt op de vloer van het theater strippen. ~ waargebeurd verhaal door rookie moeder Whitney

We zullen elke week de bijdrage van een andere moeder publiceren totdat de zomer voorbij is.

Versie van beginners: vertel ons over één ding dat je met je baby hebt gedaan. Voeg een foto toe en vertel ons waar je was toen je hem nam.

Geavanceerde versie: leg uw activiteiten uit, zowel enorm als weinig. Vertel ons waar je naartoe bent en wat je deed. Voel je helemaal vrij om bepaalde bestemmingen te noemen om ervoor te zorgen dat moeders in je gemeenschap ze kunnen vinden. Als je inspiratie nodig hebt, zoek dan de rookie -moeder -archieven op het gebied van je kind en integreer een van die missies.

Om mee te spelen, e -mail je je verhaal naar mamas@rookiemoms.com en zet je “een extreem rookie zomer” in de onderwerpregel. Verbind een of veel meer foto’s van je extreem lieve sidekick. Bonuspunten als je op de foto bent. Vergeet niet te onthouden om precies op te nemen hoe oud uw kind is, evenals waar u woont. evenals een Twitter -deal met als je er een hebt.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko