Geef je kinderen iets om op november

te stemmen, onze gastpost is vandaag afkomstig van pindakaas of jelly auteur en San Francisco moeder van twee, Deborah Kelson. Deb ontdekte een paar manieren om kinderen te laten stemmen.

Het is stemtijd: moet het PB & J of J & PB zijn? Wie is er klaar voor verandering?

Ongeacht uw politiek, stemmen is.

Hoe praten we over stemmen met minderjarigen die nog niet mogen stemmen? Hoe kunnen we ze als ouders erbij betrekken?

Ik bedacht drie manieren om ervaringen te creëren voor kinderen om uit de eerste hand te stemmen. Ik wil dat ze de dagen aftellen tot hun 18e verjaardag met hetzelfde enthousiasme dat ze hebben voor hun 21e. Stemmen is een grote verantwoordelijkheid … en het is ook een recht dat de meerderheid van de Amerikanen als vanzelfsprekend beschouwt.

1. Heb een gezinsstem
Geef uw kinderen een stem in uw gezin en laat hen beslissen waar ze over willen stemmen. Misschien is het iets kleins, zoals wat vrijdagavond voor het avondeten is. Of misschien iets groters zoals waar te gaan op vakantie. Creëer kansen voor hen om campagne te voeren voor hun kandidaten en voor- en nadelen van alle kwesties te bespreken. Wees gewoon klaar om de meerderheid van de stemmen te eren!

2. Neem een ​​peiling
Moedig uw kind (en) aan om een ​​vraag te bedenken en ze de resultaten te laten tellen. Voorbeeldvragen kunnen zijn: moeten kinderen in het weekend laat opblijven? Hoe vaak per week moeten kinderen een dessert krijgen? Zodra ze over het onderwerp beslissen, help ze materialen voor te bereiden om met kiezers te delen. Survey -vrienden op school, familieleden, mensen in de buurt, tellen de stemmen en delen de resultaten.

3. Deelnemen aan alternatieve verkiezingen in november voor kinderen
Als moeder van twee jonge kinderen wilde ik mijn kinderen inspireren om echt te geven om stemmen en op te komen voor waar ze in geloven.

Ik nam een ​​pauze van mijn werk om een ​​creatief project na te streven en kwam met een idee dat een zenuw raakte met de set met één cijfer: waarom is een sandwich met pindakaas en jelly genaamd Peanut Butter & Jelly en niet Jelly & Peanut Butter?

Uiteindelijk heb ik een kinderboek geschreven en hier is de haak: wanneer de personages in het boek geen compromis kunnen bereiken, vragen ze kinderen om online te gaan en op hun sandwichnaam te stemmen. Ik ben aangenaam verrast over hoe gepassioneerde kinderen gaan over stemmen wanneer ze zich kunnen verhouden tot de concepten en het onderwerp, zoals eerlijkheid en om de beurt.

(L) ”Ugh, ik wil echt niet onze naam veranderen. Maar laten we het uitwerken – omwille van de kinderen, ‘antwoordde pindakaas. (R) “Ik heb een idee. Laten we het op de hoogte stellen. Kinderen kunnen beslissen hoe ze ons moeten noemen, ‘stelde Jelly voor.

En ter ere van deze passie, zal een winnaar van de sandwich-name-wedstrijd november 2016 worden uitgeroepen. Zal de traditionele pindakaas de pole positie behouden of zal de uitdagerjelly de zittende belemmeren?

Als uw kinderen stemmen in deze zeer belangrijke verkiezingen, zullen we allemaal op pins en naalden staan ​​in afwachting van verkiezingsresultaten op 8 november.

Pindakaas of jelly peilingen worden tot 8 november online geopend tot 8 november. Kinderen kunnen onderzoek doen door pindakaas of gelei te lezen of de video hierboven te bekijken.

Volgens het Census Bureau stemden slechts 41,2% van de 18-24-jarigen in 2012, tegen 48,5% in 2008. Stemmen Young doet veel geweldige dingen: het creëert een gevoel van verbondenheid, begint een goede levenslange gewoonte te vormen , en verhoogt zelfs de algehele participatie van het gezin.

Bedankt, Deb! Deborah Kelson’s boek Peanut Butter of Jelly werd crowdfunded met behulp van Kickstarter, waar het werd geselecteerd als een stafkeuze, en verkocht ongeveer 1.000 exemplaren in 30 dagen. Ze werkt overdag bij een startup en beantwoordt ‘s nachts met sandwich-gerelateerde fanmail. Mijn eigen kinderen stemden – een voor pindakaas en een voor jelly – op peanutbutterorjelly.com en wachten al maanden gretig op de verkiezingsresultaten.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko