Hoe krijg je boogers uit de neus van de baby [5 eenvoudige manieren]

Hoe krijg je boogers uit de neus van de baby? (Is het ouderschap niet zo glamoureus?) Heb je ooit nagedacht over hoe je baby die ongemakkelijke boogies uit zijn neus zou halen? Het is ongemakkelijk om iets in je neus te hebben, dus laten we het hebben over hoe we onze baby’s kunnen redden van die ongewenste boogies.

De lamp-de klassieke manier om boogers uit de neus van de baby te halen

Dit ding is het antwoord op hoe je al tientallen jaren de neus van een baby kunt reinigen en er is een reden waarom. Het werkt! Veel ziekenhuizen sturen deze dingen naar huis met nieuwe ouders omdat pasgeborenen zoveel slijm in hun neus hebben en omdat deze dingen de tand des tijds hebben doorstaan.

De rubberen nasale lamp is een zacht rubberen gereedschap dat de vorm heeft van een ballon met een puntige punt. Om de lamp te gebruiken, knijpt je de ballon of bolde deel om alle lucht eruit te krijgen, zet het kleine idee voorzichtig in de neus van de baby en laat de lamp langzaam los en laat het alle smunk uit je zuigen baby’s neus.

Haal het idee uit de neus van je baby, knijp de smunk in een weefsel en herhaal het proces op het andere neusgat. Zorg ervoor dat je dit doet als de baby kalm is en op hun rug of zijkant ligt.

Je baby vindt dit misschien niet leuk, en dat is absoluut begrijpelijk. Ik denk niet dat iemand wil dat iets zijn neus opzet, maar deze techniek werkt wel.

Een nieuw geweldig hulpmiddel om de oren en neus van een baby schoon te maken

Nieuwe ouders zijn dol op oogiebear omdat ze het gemakkelijk maken om veilig en succesvol koppig plakkerig slijm en droge boogers uit kleine neus te verwijderen (het werkt ook geweldig voor kleine oren!). In combinatie met de oogie-neusbalsem worden de twee de grootste babyneus- en oorverzorgingsroutine voor ouders-op-the-go!

Het gepatenteerde berenhoofdontwerp op de oogiebear zorgt ervoor dat de uiteinden niet te ver in de neus of oren van de baby gaan en de zachte rubberen schep en lus zijn speciaal gemaakt om zacht genoeg te zijn, de huid van de baby!

De formule van Oogiebear is USDA -gecertificeerde organisch en gemaakt door een koudgeperste methode om ervoor te zorgen dat alle natuurlijke verbindingen intact blijven vanaf het moment dat de balsem voor het eerst wordt gedrukt -tot aan de laatste swipe. Dit is echt de gemakkelijkste manier om de neus van je baby schoon te maken.

Leer hier veel meer over OogieBear! +Krijg 15% korting als u kortingscode gebruikt: rookiebear15
Maak over het algemeen de neus van je baby schoon, net zoals je al het andere op je baby schoonmaakt: voorzichtig. Hun kleine lichamen zijn zo gevoelig en klein, dus neem tijd en zorg om ze schoon te maken. Als u ooit vragen hebt over wat u moet doen, stel het dan aan de kinderarts. Kinderartsen horen allerlei vragen en zorgen; Uw vragen en zorgen zijn niet de eerste keer dat ze ze of de laatste hebben gehoord. Ouderschap is moeilijk, maar je hebt dit!

Zuig het uit met een neusfrida

Ik ga niet liegen, toen ik dit zag, zei ik dat dat een harde pass voor mij is. Maar sommige van mijn mama -vrienden, beloof er door. De neus Frida ligt langs dezelfde lijnen als de nasale lamp, maar dit vereist een sterke maag en een sterk verlangen om je baby echt te helpen.

De neus Frida is over het algemeen een snot -sukkel waar je het ene uiteinde van een buis naar het neusgat van je baby en het andere uiteinde van de buis in je mond plaatst. Nu, voordat je de handdoek in de handdoek gooit bij de gedachte hiervan, is er een hygiënefilter tussen je mond en de neus van de baby. Dit filter voorkomt dat de boogies en ziektekiemen in je mond gaan. (Godzijdank)

Neus Frida gebruikt ook een nasale zoutoplossingspray om het slijm in de neus van je baby los te maken en eruit te halen.

Probeer een zoutoplossingspray

Een andere geweldige optie om boogers uit de neus van de baby te halen is een zoutoplossingspray. Zoutspray is gunstig om het slijm van de neus van je baby los te maken om het slijm te helpen uitkomen.

Wanneer u een zoutoplossingspray gebruikt, moet u er een gebruiken die specifiek is gemaakt voor baby’s. Sommige neussprays hebben medicijnen en andere additieven die je niet op een baby moet gebruiken. Ook zal de baby -nasale zoutspray een kleiner idee op de fles hebben, waardoor het veel gemakkelijker is om in het neusgat van je baby te passen.

Wanneer de baby kalm is en op hun rug ligt, knijp je zachtjes twee of drie druppels zoutoplossingspray in elk neusgat. Het is oké als sommigen uit hun neus druppelen. Veeg het gewoon af. Als je kunt, houd je baby een minuut liggen nadat je de spray hebt gebruikt.

Dit geeft het de kans om daar echt binnen te komen en aan het werk te gaan. Als je baby kieskeurig en overstuur is na het gebruik van de spray, pak ze dan op en troost ze op. Als de spray uitkomt, raak dan niet in paniek. Een deel van de spray kwam daar binnen en moet nog steeds werken.

Na verloop van tijd moet de smunk in de neus van je baby naar buiten komen. Als je kunt zien dat het slijm is losgekomen, probeer dan de nasale lamp te gebruiken om de klus te voltooien. Het is vreemd bevredigend om al die smundel uit de neus van je baby op te ruimen!

Maak het stomend

Heb je ooit een warme douche genomen als je ziek bent om je neus en borst eruit te halen? We kunnen dit ook voor onze baby doen. Als je baby ongelooflijk overbelast en benauwd is, ga dan de doucheruimte in en zet de douche aan als heetS het zal gaan.

Sta niet onder de douche met je baby. Houd gewoon je baby vast en hang gewoon rond in de doucheruimte terwijl de stoom jou en de baby omringt. Dit is een gemakkelijke manier om de neus van je baby op te ruimen en schoon te maken als ze verkouden zijn. De stoom zal helpen het slijm los te laten en de congestie in je baby te verlichten.

Blijf echter niet te lang in de doucheruimte; Je wilt niet dat je baby oververhit wordt.

Investeer in een koele luchtbevochtiger of diffuser

Als je het nog niet hebt gemerkt, is er hier een soort thema: vocht! Vocht helpt congestie te verlichten en onze neus vrij te maken. Gebruik overdag en ‘s nachts een koele luchtbevochtiger om vocht aan de lucht toe te voegen en de congestie van je baby te verlichten.

Dit is een preventieve manier om de neus van je baby schoon te houden. Vick’s maakt een coole mist-luchtbevochtiger voor baby’s. Het heeft niet alleen coole mist, maar het wordt ook geleverd met Vicks Vapopads die de Vicks -geuren toevoegen die we allemaal kennen en graag helpen de congestie op te ruimen. Als je de Vicks niet wilt ruiken, probeer dan de ultrasone coole mistbevochtiger van de kraan.

U kunt ook een essentiële oliediffuser gebruiken. Er zijn zo veel verschillende diffusers die er zijn. Deze is geweldig voor baby’s.

Wanneer u etherische oliën rond de baby’s gebruikt, doe je onderzoek eerst. Lavendel en kamille zijn redelijk veilig om te gebruiken rond baby’s van alle leeftijden, zorg ervoor dat je niet te veel gebruikt. Naarmate je baby ouder wordt, kun je andere oliën gebruiken om congestie te verlichten.

Verhef het hoofd van de matras

Dit moet alleen worden gedaan als de baby niet mobiel is. Als je baby niet overrollen of kruipen, leg je gewoon een klein kussen of gevouwen handdoek onder de kop van de matras. Laat me dat nog een keer zeggen: het kussen of de handdoek gaat onder de matras.

Dit verhoogt gewoon het hoofd van de matras zo enigszins om het slijm te helpen af ​​te voeren terwijl ze slapen. We slapen allemaal beter als onze hoofden verhoogd zijn als we ziek zijn, dus dit is logisch voor wanneer onze baby’s ook ziek zijn. Als je baby rolt of kruipt, doe dit dan niet. Je baby kan naar de voet van de wieg rollen en vast komen te zitten in een ongemakkelijke positie.

Er zijn zo veel verschillende manieren om de smundel uit de neus van je baby te reinigen. Probeer één methode of probeer ze allemaal. Terwijl je ze uitprobeert, zul je zien wat voor je baby werkt. Kun je de moed verzamelen om de snot uit de neus van je baby te zuigen of wil je een luchtbevochtiger het werk doen? Geen oordeel hier. Je baby is gewoon blij dat je er bent!

Dit vind je misschien ook leuk:

Hoe u de oren van uw baby gemakkelijk en veilig kunt reinigen

De beste babybadbad + badspeelgoed en accessoires

Hoe u de tong van uw baby schoonmaakt voor een gezonde glimlach

Pin voor later: hoe boogers uit de neus van de baby te halen (5 eenvoudige manieren)

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko