Stop met het kopiëren van mij! Een publicatie over Twins

Vorige week ging ik naar een lunch en onder de 15 of 20 aanwezigen, vier hadden een tweeling!

Ik begrijp dat het hebben van een tweeling veel meer is dan het kopen van schattige onesies die zeggen: “Stop met het kopiëren van mij!” Dus vroeg ik Laura C, die de professionele fotograaf is van de bovenstaande foto, evenals de moeder van de tweeling jonge jongens op de foto, om me te helpen met dit bericht. evenals voila! Hier zijn enkele middelen om door te gaan.

Hoe doe je het? Deze blog biedt geweldige aanbiedingen van geweldig tweelingspecifiek advies, zoals precies hoe je twee baby’s op hetzelfde moment hebt gegeven; borstvoeding veelvouden; Typische tweeling medische dingen zoals spraakvertragingen, ontwikkelingsachterstanden, reflux; Stappen uit het huis met twee baby’s, evenals meer. Neem speciale nota van de publicatie van de begeleiding voor aanstaande ouders van een tweeling. Zoveel van de geweldige dingen zit in de reacties.

[Tub Time met Andy evenals Will of the Lyon Pride]

Twin Parent Blog Writers Hier is een korte lijst van blogs met een tweeling in de familie, opgesplitst in twee categorieën:

Mensen die echt over hun tweeling praten: niet -lineair meisje, Laura’s Mom Journal, Double the Fun, Twindadblog, Bekki en Adam van Lyon Pride, evenals Rhode Household SF.

Lifestyle -blogs geschreven door mensen die zich voordoen om een ​​tweeling te hebben: picknick, techmama’s, Garza Girls, ik ook jij, de stad wieg, evenals koks, onderbroken. Hier is een ongelooflijk lange Twinsie Blogroll, je hebt je handen vol.

[Foto van Lisa’s tweeling-gezwollen buik door Jackie]

Een veel meer fantastische site die ik heb gevonden: veelvouden en nog veel meer een site vol met informatie en boekrecensies, deze site bewaart een zijbalk die andere blogs categoriseert in aanstaande ouders, tweelingouders, drieling, quads, evenals evenals Preemies, dus als je honger om te voldoen aan samen met iemand die je ervaring deelt, kijk dan hier.

Ben jij de ouder van veelvouden? Voel je helemaal vrij om veel meer fantastische bronnen, websites, suggesties en blogs toe te voegen in de reacties!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko