Bubble Party: Easy & Fun Birthday Party On A Budget

Bubble Party! Ik was zo blij toen mijn kind een bubbelfeest wilde hebben voor zijn verjaardag. Ik heb onlangs geleerd dat er professionele bubbelbladerende entertainers zijn die je kunt inhuren om bubbels zo groot te maken als een auto- en omsluitende feestgasten in zeepelsbollen, maar die mannen brengen $ 300 in rekening voor een show van 45 minuten. Hoe verbluffend dat ook zou zijn, ik dacht dat ik $ 275 kon besparen en bijna net zoveel plezier kon hebben door het derde verjaardagsfeest van Sawyer te hosten op onze naaste speeltuin. Ons bubbelfeest was net zo leuk en veel goedkoper!

We gooiden een bubbelverjaardagsfeestje en het was helemaal niet moeilijk. Blijkbaar heb ik al jaren bellentools en service verwerven: toen we al onze bubbeluitrusting hebben gehaald, hoefden we niets te kopen. Als je niet gek bent voor bubbels, wil je misschien een paar dingen kopen of wat tijd nemen om doe-het-zelf-service te mengen en je eigen slechte verbazingwekkende bubbelwands te maken (met of zonder de kinderen, afhankelijk van je geduld).

Activiteiten voor een bruisende partij:

De belangrijkste attractie is de bubbels, zodat kinderen kunnen spelen met bubbels, bubbels blazen, funky bubble -toverstokken maken, lekkoplossing, achtervolgingen, bubbels, popbellen, probeer ze te vangen zonder ze te knallen.

En als dat allemaal saai wordt, speel dan op de speeltuin. Ik hou ervan feesten te hebben in het park omdat ik gewoon 15 zeepachtige kleine drie- en vierjarigen heb verhinderd om overal in mijn huis te vertrappen op zoek naar het goede speelgoed.

Kandidelijke bubbels zijn oké om te eten, ongeveer $ 10

Decor voor een blazende bubbelsfeest:

Bubbles, natuurlijk! Zet de bellenblazer op automatisch. Heliumballonnen werken ook goed voor dat bubbelsgevoel – en maken geweldige feestartikelen.

Ik heb onlangs kandelaarbellen ontdekt die OK zijn om te eten. Maar mijn kinderen hebben er altijd van gehouden om bubbels in hun mond te vangen, zelfs als ze naar zeep smaken!

Benodigdheden, aka mijn favoriete bubble -dingers en bubbelblazeraccessoires:

We houden van deze Gazillion bellenblazer en hebben het al jaren. Het vermelden waard: kinderen en zorgeloze volwassenen (ahem, inclusief ikzelf) die deze kleine man vaak te veel te vol vullen, zodat het een puinhoop kan zijn. Doe een picknicktafel op met een papieren handdoek eronder om te voorkomen dat het zichzelf op de grond trilt. Gebruik de juiste service of deze kan allemaal worden geslagen. Voor slechts $ 10 denk ik dat het misschien ook een leuk cadeau is voor een bubble-liefhebbend kind.

Gekke toverstokken en lade. Voor minder dan $ 7 krijgt deze set leuke toverstokken in handen van je gasten. U kunt de aangeboden bubbeldienstvak gebruiken of een plastic vaatpan uitzetten voor nog veel meer suds zoals wij.

Automatische handheld bubble shooters zoals deze Toysmith Small Ray Gun, laat de kleintjes gewoon veel bubbels tegelijk dompelen en blazen met een gemotoriseerde ventilator. Ik hou van de verminderde teleurstelling voor kleine mensen. Voor minder dan $ 7 kun je er een vinden die eruit ziet als een eend, dinosaurus of helikopter.

Foto: Beeboo

Wat ik wou dat we hadden: gigantische grote bubbelblazer. Ik beloof dat we er een in de garage hadden, maar de dag dat ik er een feestje omheen ga bouwen – poef! – We kunnen het nergens vinden! Voor slechts $ 13 zou ik er nog een krijgen als ik besefte dat het voor de ochtend van ons feest ontbrak.

Het vermelden waard is het bubbelspul dat ik wens in de afvoer in plaats van te gebruiken: wat je ook doet, koop of gebruik geen Crayola -gekleurde bubbels. Deze dingen zijn ritterig, rommelig en maken niet echt gekleurde bubbels.

Voedsel voor een bellenbladende feest:

Op verzoek van Sawyer serveerden we bagels (ronde) en cake voor een brunchfeest in de ochtend met een klein bevroren thema. Ik denk dat je een beetje van het thema kunt afleiden om voedsel te serveren dat het verjaardagskind leuk vindt.

Feestartikelen zijn natuurlijk bubble -toverstokken:

Waarom geef je deze epische jumbo -toverstokken niet in oplossing? $ 15 koopt u een dozijn. Ze zijn cooler dan je gemiddelde bellenkit en zien eruit als lichtzwaarden. Ik bood ze bijna aan onze gasten aan, maar toen vergat ik te klikken op “bestellen” op mijn Amazon-wagen, dus legde in plaats daarvan een toevallige anti-materialistische verklaring af door geen gunsten uit te geven. Je kunt ook de ballonnen uitdelen als je het beste nummer hebt.

Foto: Gazillion Bubbles Monsoon

Sawyer had een geweldige tijd op zijn verjaardagsfeest met bubbelthema en ik zou het aanraden aan iedereen die op zoek is naar een gemakkelijk, leuk, buitenfeest!

Gerelateerd: 5 suggesties voor een goedkoper derde verjaardagsfeest en 10 goedkope tips voor verjaardagsfeestjes.

Je zou ook kunnen genieten:

Verjaardagsfeestjes; Een complete gids voor de leuke plaatsen die kinderen liefhebben!

Eerste ideeën voor verjaardagsfeestjes; Zeer opmerkelijke en leuke ideeën om te vieren

Rainbow Birthday Party Ideas

Pin voor later – hoe een opmerkelijk bubbelfeest te gooien

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko