Hoeveel betaal je je babysitter?

Deze publicatie werd gesponsord door Urbansitter.

Het antwoord op precies hoeveel u een sitter betaalt, varieert sterk, afhankelijk van veel factoren. Een van de belangrijkste is geografie! In sommige gevallen – wanneer de snelheid zo goed of hoog aanvoelt – verplicht ik het te fluisteren in plaats van het aantal hardop te spreken. Laten we hier echter echt worden. Je vraagt ​​je precies af hoeveel ik betaal en ik vraag me precies af hoeveel je betaalt. Ik woon in de Bay Area, ik betaal aan de bovenkant van het bereik. Slok. Ik ben van het betalen van $ 20 per uur voor één baby naar $ 5 per uur voor twee jonge kinderen (eenmaal op vakantie!) En weer terug naar $ 12 per uur voor alle drie de kinderen (maar ik ontdekte dat ik dat aantal fluisterde, dus Ik heb haar een loonsverhoging gegeven).

Urbansitter heeft een landelijke onderzoeksstudie uitgevoerd naar hoeveel mensen hun sitters en kindermeisjes en hier de primeur betalen:

Klik om de enorme infographic in al zijn glorie te zien

Op dit moment is een routine avondje uit $ 15/uur, maar wanneer ik naar een back -upsitter ga, willen ze vaak veel meer dan $ 20. Opnieuw slokken. Ik geef ze niet de schuld, je zou me niet voldoende kunnen betalen om voor 3 kinderen te passen. [Gerelateerd: zet je oppas op een houder om de emotionele angel uit de monetaire kneep te halen].

Omdat ik nog steeds een wilde eenjarige in het huis heb, voel ik me veel comfortabeler met een 20-, 30- of 40-iets met veel ervaring, maar ik droom van de denkbeeldige stagiair met hoge instelling die ook onze volgende is Door buurman en volledig betrouwbaar voor minder dan $ 10 per uur.

Dus mors het. Hoeveel betaal je precies voor babysitten? Ooh, en ik vraag me ook af, suggereert u ooit een oppas of oppas?

+++

Deze publicatie werd gesponsord door de fantastische mensen op Urbansitter.com, die het zo eenvoudig voor u maken om sitters te ontdekken die uw vrienden en contacten al leuk vinden. Alle hierboven uitgelegd ervaringen met sitters kwamen echt bij me op.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko