Oefen yoga om te stimuleren na slapeloze nachten

Toen Patti Asad van Yogaworks ons benaderde met enkele ideeën voor yoga poses voor rookie -moeders, was ik een beetje sceptisch. Ik hield van de pre- en post-natale lessen die ik had gevolgd, maar ik heb niet de beste herinnering voor lange routines. Vooral als ik niet genoeg slaap krijg.

Ik vroeg haar: “Is er een bepaalde yoga -pose die geweldig is voor het revitaliseren van mama als ze niet genoeg slaapt?”

Vandaag is de tweede van een driedelige serie voor nuttige yogaposes. Deze is voor het aanboren van energiereserves wanneer je gisteravondweek niet genoeg hebt geslapen.

Word wakker door de hond te rocken

Patti zegt: Sleepeloze nachten put niet alleen een nieuwe moeder uit, maar kan ook de geest afleiden. Bij aankoop om energie terug te brengen en zich in het lichaam en de geest te concentreren, is een gemakkelijke yoga -pose om te oefenen de schommelende neerwaartse hond.

Hoe yoga te gebruiken om veel meer energie te krijgen na slapeloze nachten:

Begin door op handen en knieën te komen en je tenen te krullen die je een weg naar beneden naar beneden naar beneden gaan. Strek je kaak open en steek de tong ver uit de mond uitademend.

Nu op je inademing en schuif je schouders over polsen om de heupen te laten vallen die een zachte rugbocht creëert, zwaait op je uitademing de heupen omhoog in een honden en kom hoog op de tenen.

Maar nogmaals, terwijl je inhaleert, schakel naar voren en til je borst op en strek de kin omhoog en trek de heupen terug in naar beneden naar beneden naar beneden gerichte hond die hoog op je tenen komt.

Doe dit 5-8 keer en kijk hoeveel veel meer energiek je voelt door naar de adem te gaan en de armen te versterken en de wervelkolom te stimuleren.

Zie de aflevering van vorige week over het verlichten van de spanning in het gezicht van een schreeuwend kind.


Met dank aan Patti voor het delen van deze snelle truc om veel energieker te voelen. We hebben volgende week een derde yoga -suggestie over het verlichten van pijn in de schouders van het vasthouden van een floppy pasgeborene. Alle. De. Tijd.

[Meest uitstekende illustratie van Amy Saidens uit het rookie -moedershandboek]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko