Verrasskinderen, we gaan morgen naar Hogwarts!

Nadat ik mijn kinderen had afgezet op hun allereerste schooldag, kleuterschool en het 2e leerjaar, ben ik weer thuis met het plotten van een belangrijke verrassing terwijl de dutjes van de babyzaag. We staan ​​op het punt om een ​​langlaufvakantieavontuur aan te gaan, boordevol hoogtepunten die gewoon hun bit-mind kunnen raken.

Een paar weken geleden nodigde Jyl mijn huishouden uit op een opmerkelijk lang weekend in Universal Orlando Resort inclusief de Wizarding World of Harry Potter.

Mijn andere helft en ik ben super opgewonden, maar we hebben de jongeren nog niet verteld. We willen dat de blootstelling de reis verdient.

Dit is de reden waarom deze vakantie op het juiste moment komt:

We lezen Harry Potter en de kamer van trucs samen voor het slapengaan, evenals het op het punt om voor hun ogen tot leven te vinden.

Ze hebben het Spider-Man-boek ingepakt in de tag (aka Reading Robot)-evenals we kunnen struikelen van Universal’s Spider-Man-reis in het Style Park.

Despicable Me staat op de iPad-evenals een 3D-film-slash-ride ding belooft ons in de actie van die film te laten springen.

Ik heb een paar concepten over hoe ik de uitbetaling van deze trucvakantie precies kan maximaliseren, maar nu vereiste ik het uit te voeren! Hoe kan ik precies genieten van de grootste wow -factor van mijn grote jongens?

Ik zou ze tijdens het diner kunnen vertellen dat we de komende twee dagen van de instelling op Hogwarts kosten in plaats van een routinematige school.

Misschien gebruik ik een zwarte perkament en een zilverachtige marker om een ​​gecodeerde uitnodiging uit te etsen. Moet er een speurtocht zijn? Vertel het ze niet tot het vliegtuig?

Wat zou Pinterest doen? Ik heb nog maar een paar uur om dit voor elkaar te krijgen!

Hoe dan ook, onze vlucht vertrekt morgen vroeg. We reizen het grootste deel van de dag met een tussenstop van drie uur in North Carolina. We verschijnen in Orlando Late Night (te laat om te verkennen) om ter plaatse in een hotel te verblijven. Vrijdag zullen we bezoeken aan het primaire Universal Orlando Resort en zaterdag dat we in de Wizarding World of Harry Potter zijn terwijl we in Loew’s Royal Pacific Resort verblijven.

Hoe zou je zo’n verrassing onthullen?

[Bijgewerkt! Volgens de tip van Alma hieronder heb ik deze quiz net gemaakt om tijdens het diner op te lossen]

+++

Openbaarmaking: alle grote kosten voor deze ervaring worden betaald door Universal Orlando Resort, wat ik zo volledig waardeer.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko