Fearless Friday: Begin Running

In de naleving van Fearless Friday Today, werd ik verscheurd tussen twee recente (en onverschrokken) toezeggingen. Ik zou kunnen praten over mijn toewijding om lid te worden van de Mominatrix in haar seksuele resolutie. Heer begrijpt dat het beangstigend is om in het openbaar toe te geven. Maar nee, Whitney heeft daar gisteren over gesproken!

Dus in plaats daarvan onthul ik mijn plan om onbevreesd een atletische prestatie uit mijn verleden terug te winnen. Ik zal rennen met 11 online vreemden (en toch, sinds van de Interwebs, zijn velen ook ‘virtuele vrienden’) voor een estafette van 199 mijl met het team eten. Blog. Loop. Mijn eigen sectie zal drie verschillende benen van elk ongeveer vijf mijl zijn.

Ik heb deze estafette -race twee andere keren voltooid. Destijds kreeg ik de eenvoudigste hardloopopdrachten en was in mijn beste vorm van triatlon training. Ik had ook een trainingspartner met exact hetzelfde tempo, races, evenals de levensroutine als ikzelf. Ik geloofde dat het toen moeilijk was.

Maar nu niet meer.

Waarom ben ik zo bang?
Blij dat je het vroeg. Als ik dit al eerder heb gedaan, zou ik me zelfverzekerd moeten voelen. Maar dat doe ik niet. Laat me de manieren tellen.

Ik plas als ik ren. Daar heb ik het gezegd. Voor God, zowel mijn collega’s als de elf -vreemden die dit lezen. Vier evenals een half jaar sinds mijn 44 -uurs arbeid met vier frakkuren duwen net zo goed als ik nog steeds plas als ik ren. Evenals ik vind het niet leuk. evenals het veroorzaakt me om niet te rennen.

Ik ben niet in uitstekende staat. Sinds reden #1, twee jonge kinderen, evenals een talloze andere excuses, moet ik echt voor deze moeten werken. Zoals dat deel van Rocky wanneer ze het oog van de tijger spelen, echter met jongeren en een fulltime baan.

Ik ben verlegen. Wat als ze me niet leuk vinden? Er zijn geen trucs van de vrouwen in het busje, wanneer je rent, zweten, en zelf aan de klok verdubbelen op extreem bit slaap. Hoewel het eenvoudig is om grappen te maken met Twitter, verlies ik een paar van mijn aantrekkingskracht om 2 uur.

Maar ik ga hier onbevreesd over zijn. Ik ga een trainingsroutine bedenken die voor mijn gezin werkt. Ik heb het geluk voldoende om een ​​super ondersteunende andere helft te hebben die wil dat ik inspireert en bijna net zoveel gezond ben als hij het zelf wil doen.

Ik zal verzekeringen claimen dinsdag, donderdag en zondag als mijn hardloopdagen en een aantal lopende vrienden ontdekken voor de komende maanden.

Ik zal ook alle geekery (stappenteller, nieuwe Nike Plus) tot mijn beschikking gebruiken om mijn looptijden te zien verbeteren van een run/wandeling van 14 minuten naar de 9 minuten durende snelheid waar ik trots op kan zijn. Naast dat een 9 minuten durende mijl nog steeds de langzaamste is, zal ik me er geen zorgen over maken, omdat ik zoveel heb verbeterd.

Oh, en over timide zijn in het bestaan ​​van blogging-greatness, kan ik me daar nog meer zorgen over maken?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko