Zowel sling als danslessen motiveren zowel moeders als baby’s om op te staan ​​en verhuis (weggeefactie)

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Toen Sabrina Labow haar babyvrouw in augustus 2010 had, ontdekte ze als nieuwe moeder dat baby’s van beweging houden. Haar pasgeborene verheugde zich om rond te dansen met haar moeder en het kalmeerde haar in slaap. Sabrina geloofde dat het een fantastisch concept zou zijn om danslessen aan te bieden voor moeders en hun baby’s. In november 2010 begon ze zowel Sling als Dance.

Deze leuke en verschillende klassen worden op een aantal plaatsen in zowel Los Angeles, CA gegeven op een aantal plaatsen in zowel Los Angeles, CA. Onlangs had het tijdschrift Healthy Mothers de mogelijkheid om Sabrina een paar zorgen te vragen over haar danslessen.

Wanneer ben je begonnen met Sling en Dance? Ik begon het in het huis van mijn buurman met een paar moeders in mijn gemeenschap in november 2010. Toen verbreed ik het naar verschillende plaatsen in april 2011.

Waarom heb je ervoor gekozen om dit programma aan te bieden? Ik wilde echt een bedrijfsonderneming bedenken die mijn dochter zou omvatten. Ook waren er geen moeder en ik -lessen waar moeders sociaal samen zouden kunnen komen en een band kunnen hebben met hun baby’s en echt een geweldige training krijgen.

Bij het bekijken van de video op uw site lijkt het erop dat uw lessen erg leuk zijn. Wat hebben je stagiairs over Sling en Dance Class gezegd? Een moeder legde het het beste uit. Ze verklaarde dat het net zo goed is als ik, Zumba bevredigt.

Op wat voor soort muziek dans je in je lessen? Fun, popmuziek. The Black Eyed Peas, Woman Gaga, Madonna, Jennifer Lopez.

Ik heb ook ontdekt dat je lessen rond het LA -gebied worden gegeven, evenals je deskundige dansers en persoonlijke fitnessinstructeurs voor fysieke fitness die voor je werken. Hoe ziet de toekomst eruit voor Sling en Dance? Gelooft u dat u nog meer zult verbreden dan L.A.? My Supreme doel voor Sling en Dance is het produceren van een manier van levensmerk. Ja, ik wil graag verbreden en mogelijk de klassen in het hele land franchise, een dvd creëren naast een slinger en dansdrager. Evenals uiteindelijk wil ik graag een talkshow overdag voor moeders doen.

Gerelateerd verliezen sneller af door tijd te ontdekken om te oefenen door Kathryn Martyn Smith M.NLP

Wat kunnen moeders verwachten zowel uit de slinger als het dansprogramma te komen? Een mogelijkheid om zich te verbinden met hun baby’s, wat calorieën af te werpen en sociaal te communiceren met andere moeders. Aan het einde van de dag hoop ik uiteindelijk dat ze weglopen en zeggen dat ze echt een geweldige tijd hadden.

Heb je enige vorm van begeleiding voor nieuwe moeders die proberen dat extra babygewicht te verliezen? Kom indicaties voor de klas! Probeer actief te blijven, of het nu gaat wandelen of dansen met uw baby in uw woonkamer. Het gaat echt om sporten, goed eten, en veel water drinken.

Hoe kan moeders zowel voor een klas als waar ze worden aangeboden? Ze kunnen naar mijn site gaan op www.slinganddance.com om de verschillende plaatsen rond L.A. te zien en voor veel meer informatie.

Het tijdschrift Healthy Mothers moedigt moeders in het hogere L.A. -gebied aan om deze fantastische klassen te inspecteren. Eén geluksbezoeker met een gelukkige gezonde Mothers kan zowel een slinger als een dansles winnen. U moet bij aankoop in het hogere L.A. -gebied wonen om in te voeren. Het enige dat je moet doen, is net zo goed dansen op Facebook en voldoen aan Sling en Dance op Twitter. Laat dan een reactie achter.

Deze wedstrijd is alleen beschikbaar voor Hogere L.A. -bewoners en eindigt op 28 november 2011 om 8 uur PST.

Voor extra inzendingen: abonneer u op onze gezond levende nieuwsbrief

Volg me op Twitter

Abonneer u op het tijdschrift Healthy Mothers

Volg deze blog met Google Good Friend Connect

Digg deze wedstrijd

Tweet deze wedstrijd

Struikelen de wedstrijd

E mail de link naar onze site of deze wedstrijd naar een goede vriend (zorg ervoor dat je bcc talbertcascia @ yahoo dot com dus ik heb het bewijs van de e -mail)

Gerelateerd postpartum is voor altijd

Zoals het tijdschrift Healthy Mothers op Facebook

Word lid van onze blog Frog Community

Voeg het tijdschrift Healthy Mothers toe aan je blogroll.

Blog over deze wedstrijd. Zorg ervoor dat u een link terug opneemt.

Laat een aparte voor elk item inclusief extra ingangen,commentaar. Winnaars worden willekeurig geselecteerd uit de reacties en e -mails die ik ontvang. De wedstrijd eindigt op 28 november 2011 om 8 uur PST en is beschikbaar voor iedereen in het hogere L.A. -gebied. Laat uw e -mailadres achter in uw opmerkingen. Alle opmerkingen zonder e -mailadressen worden gediskwalificeerd.

Cascia Talbert is een hectische blogger, uitgever, freelance schrijver, op de internetverkoper en moeder van vijf kinderen, die in de Pacific Northwest woont. Met een B.A. Zowel in de geschiedenis als in de wetgeving en een enthousiasme voor het componeren en gezond blijven, begon ze in 2007 het gezonde Mothers -magazine. Het tijdschrift Healthy Mothers is momenteel de beste gezondheids- en wellness -blog voor moeders geplaatst en biedt een aantal een aantal een aantal Gezondheids- en welzijnsprofessionele schrijvers en moederbloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed geïnformeerd zijn over gezondheids- en welzijnsproblemen en precies hoe ze gezond kunnen blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de obesitasstatistieken van de jeugd in de VS kunnen omkeren

Mevrouw Talbert is een aanbevolen gezondheids- en wellness -blogschrijver op WellSphere.com en haar artikelen kunnen ook worden ontdekt op ezinearticles.com. Ze runt ook het Social Mothers Social Media Network op Ning, behandelt moeder’s natuurlijke gezondheid en welzijn, evenals Wellness Store, evenals in de Social Network Advisory Board voor Amerika’s Wellness Challenge.

Link naar dit bericht: Sling en danslessen motiveren zowel moeders als zuigelingen om op te staan, evenals verhuizing (weggeefactie)
Gerelateerde 10 verschillende last-minute geschenken voor gezonde moeders

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko