Zindelijkheidstraining Checklist

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Ben je klaar om te beginnen met zindelijkheidstraining je kleintje? Hier is een checklist met items die u nodig hebt als u het proces gaat beginnen.

1. Zindelijkheidsstoel – Gezien het feit dat uw kind te klein is om een ​​normaal toilet te gebruiken, zal deze stoel hem of haar in staat stellen een stuk comfortabeler te zijn terwijl hij de ins en outs van toilettraining leert.2. Toilettrainer – Dit apparaat is voor kinderen die willen proberen naar de doucheruimte te gaan als grote mensen. Plaats de insert over de rand van de stoel en het zal het toilet een kleinere openen.

3. Spoelbare doekjes-Deze doekjes zijn vooraf gesproken en helpen vervuilde gebieden schoon te houden. Je kunt ze krijgen in veel supermarkten en drogisterijen.

4. Trainingsbroek – Trainers zijn als de kleine competities van zindelijkheidstraining. Niet helemaal regelmatig ondergoed maar een stapje naar luiers.

5. Zindelijkheidstrainingsgrafiek – Veel schoolleraren gebruiken grafieken om verbeteringen in academische prestaties te tonen. Deze grafiek werkt op dezelfde manier, maar wordt gebruikt om stappen in zindelijkheidstraining te meten.

6. Rewards – Als u een positief gedrag wilt versterken, zijn beloningen een van de beste manieren om het aan te pakken. Wanneer iemand wordt beloond voor het uitvoeren van een taak, hebben ze veel meer kans om dit opnieuw te doen.

7. Tijd – zorg ervoor dat u de tijd hebt om zich te wijden aan zindelijkheidstraining. Opgezet om een ​​week of twee tijd thuis te hebben, zodat u een gezamenlijke inspanning kunt leveren om een ​​goed begin van een goed begin te krijgen. Verwar je kind niet door ze een vreemde badkamers te laten gebruiken aan het begin van de trainingsperiode.

Gerelateerd ter ondersteuning van uw “helden in training”

Op zoek naar veel meer zindelijkheidstraining? Bekijk de nieuwe gids voor gezonde mama’s voor zindelijkheidstraining.

Bespreek dit op ons forum

Link naar dit bericht: Checklist van zindelijkheidstraining

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko