Bij het creëren van tevreden vakantietradities

als de moeder van het huis, ben ik bewaarder van de tradities geworden. Natuurlijk heb ik deze positie niet op zoek gegaan, maar samen met wasjess in chef en hoofd boodschappentocht, is het gewoon gebeurd. Dus, hoe maak ik vakantie zo geweldig voor mijn familie (en mijnzelf) zoals ik jaar na jaar kan? Het begint allemaal met een kleine notebook en veel wilskracht. Omdat zonder die dingen ik vergeet hoe de kerstman zijn zaak doet en begraven wordt in peperkoek.

Hoe maak je tevreden vakantietradities voor je mensen?

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko