Hoe maak je een ongelooflijk eenvoudige zelfgemaakte bol Pit voor zuigelingen en jonge kinderen

Mijn jongeren zoals bol kuilen. Ik hou niet altijd van het concept dat ze op openbare locaties op openbare locaties springen, omdat ik vaak een beetje door de mogelijke ziektekiemen belegt. Voor al onze jongeren hadden ze hun eigen bol. Het enige probleem, de Sphere Pit heeft nooit veel meer dan één kind geduurd. Een van onze rookie mama’s kwam met een ongelooflijk eenvoudige zelfgemaakte bolkuil voor baby’s en peuters

Hoe maak je een ongelooflijk eenvoudige zelfgemaakte bol put voor

Baby’s en peuters

Verander uw pack n Play (of elk type speeltuin) in een bolkuil voor een jong kind dat nog steeds incidentele insluiting nodig heeft, maar wil ook entertainment. thuis bol put? Ja! Mama moet de boodschappen binnenbrengen zonder dat een beetje persoon de straat op loopt, toch?!

Hier is precies hoe onze rookie mama haar bol laat put voor haar nieuwsgierige peuter:

Verwijder elk type mobiel en wieg van je poddler -speeltuin

Voeg een paar veel leuke sferen toe (zoals deze Intex Fun Balls, een pakket van 100 voor minder dan $ 20 met Bring Case)

Plaats weinig kind!

Ze vertelt ons:

Ik ben een rookie-mama voor een een jaar oud beetje persoon die altijd een hekel heeft aan een heftig (en extreem vocaal) enthousiasme dat in elk type methode is opgenomen-vooral in zijn pack-n-play. Maar ik werd bedacht om elke vorm van methode te ontdekken om te maken met het gebruik van iets waar we een vrij groot deel van aanpassing aan hebben besteed. Motivatie geslagen, zoals het zo vaak doet, in het verkooppad bij Target, in het type 100 plastic bollen voor $ 15.

Die $ 15 transformeerde het pack-n-play van Doom in de Superfun Sphere Pit of Happiness. Wat aangeeft dat ik me kan aankleden zonder zich te prees over een verrassend snel jong kind dat de trap af en “te snel” afloopt.

Foto: Rookie Mommies Reader, Kalena

Ik kan absoluut relateren. De dag dat mijn kind uit de jumperoo groeide, was een ongelukkige trieste dag voor mij; Ik had geen concept precies hoe ik twee jongeren uit het voertuig kon ontslaan. Ik had graag deze uitstekende bezoekersaanbeveling van Kalena gehad om een ​​doe -het -zelf bolkuil te produceren om hem bezig te houden. Laat ons begrijpen als u het probeert!

Pro -tip: als je een speelaard of reiswieg hebt die op de vloer rust – in plaats van een magere bitsteunpoten – zoals de Babybjorn Travel Crib, kunnen jij of je grotere jongeren ook spelen!

[Foto’s door Kalena]

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko